Welke afzuigkap moet ik kiezen?
8 juni 2017
Toon alle keukens

Ons eerste blog

Hallo allemaal, dit is ons eerste blog en er gaan er nog veel volgen.
We gaan bloggen over van alles wat met keukens en koken te maken heeft.
Je moet dan denken aan alle voorbereidingen voor het kopen van een keuken, welke apparatuur, wat voor ’n werkblad past het beste bij je, handige tips enz.

Maar eerst zullen we ons even voorstellen. OnlineKeukens is opgericht in 2012 door Jacques en Gerard, waarvan de een ruim 35 jaar ervaring heeft in het keukenvak en dus alle ins en outs weet over het ontwerpen en samenstellen van een keuken. De ander doet inkoop, ICT en administratie.

Bij OnlineKeukens.nl kun je rustig vanuit je luie stoel een keuken kopen.

We hebben geen showroom, alleen onze virtuele waar we een grote hoeveelheid ontwerpen op hebben staan die we voor klanten hebben gemaakt. De meeste daarvan zijn ook verkocht.
Ze zijn bedoeld om een indruk te geven van de mogelijkheden. Maar wij weten als geen ander dat geen enkele keuken hetzelfde is.
Daarom hebben we een formulier ontworpen wat je met één druk op de knop kunt oproepen en daar heel makkelijk de gegevens, die we nodig hebben voor een goed ontwerp, kunt invullen. Daarmee kun je ook heel makkelijk schetsen, bouwtekeningen en/of foto’s van bestaande situaties uploaden. Met die gegevens gaan wij voor je aan de slag en maken we een 3D ontwerp met daarbij behorende kostenbegroting.
De prijs die daar uit komt rollen is er eentje zonder verrassingen. Wij doen niet aan kortingen en je hoeft niet te onderhandelen want je krijgt direct de scherpste prijs. Een totaalprijs inclusief alle apparaten die er in zitten, inclusief de BTW en zelfs de bezorgkosten zitten daar al bij in. Je weet dus exact wat je keuken gaat kosten.
Als het ontwerp en de prijs je aanstaan maar je hebt toch de behoefte om een keuken in het echte te kunnen bekijken, maken we een afspraak en kom je naar ons kantoor in Maarssen. Daar kunnen we je een keuken laten zien die je kunt beoordelen op kwaliteit van materiaal en hang- en sluitwerk. Ook kunnen we je daar de verschillende fronten en grepen laten zien alsmede de werkblad decoren. Als je daar je keuzes in gemaakt hebt, zetten we de kostenbegroting om naar een order en sturen we je een bevestiging. Wanneer we die, ondertekend voor akkoord retour hebben ontvangen, nemen we de keuken voor je in bestelling. Het duurt dan nog maar 4 werkweken voordat we de keuken bij je af kunnen leveren. Een aanbetaling vragen we niet van je. We vertrouwen jou zoals jij ons vertrouwd. Je hebt voor de betaling 2 mogelijkheden; je kunt het vooraf per bankoverschrijving betalen of bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur.

De kosten voor montage nemen we nooit in de keukenprijs mee. Als je de keuken wilt laten monteren dan kun je ruwweg rekenen met 200 euro per meter rugwand keuken. Als je bijvoorbeeld een rechte keuken van 300 cm hebt, dan zijn de montagekosten 3 x 200 = 600 euro incl. BTW. Voor dat bedrag wordt de keuken kookklaar opgeleverd. Dat wil zeggen dat de keuken en alle apparaten worden geplaatst én aangesloten, dus als de monteur klaar is, kun je direct gaan koken. Nou ja, misschien eerst nog een beetje schoonmaken en inrichten…😉. Voorwaarde is wel dat alle aansluitpunten voor gas, aan- en afvoer water en electra al op de juiste plek zit. Als het leidingwerk verplaatst moet worden dan wordt dit apart berekend.

Zo, nu weet je een beetje hoe we te werk gaan. Heb je nog vragen? Stuur gerust even een mail naar verkoop@onlinekeukens.nl of bel 085-401 62 42.

Wil je onze blogs blijven volgen? Like ons op facebook en je bent ervan verzekerd dat je al onze blogs krijgt.

Een hartelijke groet en tot de volgende blog !

Team OnlineKeukens,

Jacques en Gerard

 

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *