Keukens voor de professionele markt

OnlineKeukens onderscheidt zich op verschillende fronten. Wij bieden luxe keukens voor de zakelijke markt tegen aantrekkelijke prijzen. Wij ontzorgen je graag zodat jij je bezig kunt houden met ondernemen. Geef je wensen door en wij zorgen ervoor dat je binnen een kort tijdsbestek je keuken kunt gaan plaatsen. De keukens van OnlineKeukens zijn in verschillende opstellingen verkrijgbaar en zijn heel goed geschikt voor het plaatsen in vakantiewoningen, studentenwoningen, stacaravans en natuurlijk ook in particuliere woningen.

OnlineKeukens is uniek

We kunnen ons voorstellen dat je nog niet eerder gehoord hebt van de mogelijkheid van het online bestellen van een keuken. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat wij jou met het online aanbieden van keukens kunnen ontzorgen. Op deze pagina zie je een oranje button, voor een 3D ontwerp. Als je hierop klikt, kun je de maten van je keuken en je wensen doorgeven. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een 3D ontwerp op basis van de ingevulde gegevens naar je toe te sturen. Wij werken niet met kortingen en acties, bij ons betaal je een vooraf vastgestelde nettoprijs. Bij veel keukenzaken vliegen de kortingen je om de oren. Hier is echter in de vraagprijs al rekening mee gehouden. Wanneer het te mooi lijkt om waar te zijn, ís het vaak ook te mooi om waar te zijn. Wij werken transparant en je weet altijd direct waar je aan toe bent.

Snelheid en kwaliteit

Keukens geproduceerd in Duitsland staan bekend om hun kwaliteit. Wij kunnen dit onderstrepen en daarom leveren wij ook alleen Duitse keukens. Wij reageren altijd binnen 24 uur en leveren je bestelling op zo kort mogelijk termijn. De keukens worden niet in bouwpakketten geleverd, maar in kant-en-klare elementen. Wil je de keuken door een monteur laten plaatsen, laat het ons weten en wij regelen dit voor je, tegen een vooraf vastgesteld tarief.

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig geworden? Een 3D ontwerp aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je ons per telefoon en e-mail bereiken. We wachten je bericht af!

Project 3 appartementen Maarssen

Raadhuisstraat, Maarssen-Dorp

Realisatie april/mei 2018

Project 5 appartementen Apeldoorn

Hoofdstraat Apeldoorn

Realisatie gepland februari 2019