Zakelijk

Duitse projectkeukens van OnlineKeukens

OnlineKeukens levert Duitse projectkeukens voor nieuwbouw en renovatie projecten in heel Nederland en Vlaams België. Onze klanten zijn projectontwikkelaars, makelaars, vastgoed beleggers, aannemers, recreatieparken, studenten huisvesters, VvE’s.

In de zakelijke markt is tijd geld, en wij realiseren ons als geen ander dat je er niet op zit te wachten om uren in een showroom door te brengen.

Bij OnlineKeukens werken we snel en efficiënt. Je stuurt ons een email met je maatvoeringen en gewenste apparatuur en binnen 24 uur heb je van ons een 3D ontwerp met bijbehorende kostenbegroting. Of makkelijker nog, vul dit formulier in waarmee je snel de benodigde informatie aan ons geeft. Geen ellenlange onderhandelingsrituelen maar meteen de scherpste netto prijs op basis van het aantal keukens. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

 

Onze Duitse projectkeukens zijn kwaliteits keukens, voor gemonteerd, dus géén bouwpakket en dat bespaart al een hoop montagetijd.

  • Gratis 3D ontwerp met bijbehorende kostenbegroting
  • wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • 5 jaar garantie op keukenmeubelen.
  • 5 jaar garantie* op apparatuur uit onze Huisselectie de Luxe
  • Deuren en lades zijn standaard uitgevoerd met demping.
  • Slechts 4 weken levertijd na opdracht.

 

Standaard leveren wij apparaten uit onze Huisselectie de Luxe met 5 jaar* garantie. Het grote voordeel bij de keuze voor deze apparaten is dat ze niet, zoals bij veel merken gebruikelijk is, geregistreerd hoeven te worden om voor de 5 jaar garantie in aanmerking te komen. Onze factuur is het garantiebewijs.

studentenwoningen

Studentenwoningen

recreatiewoningen

recreatiewoningen

Vraag je project bij ons aan en laat ons bewijzen dat we de beste partij voor je zijn.