Bestellen, hoe gaat dat?

Een keuken kopen bij Online Keukens

Je wilt een keuken kopen bij Online Keukens, maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Hieronder laten wij je stap voor stap zien hoe wij te werk gaan.

Een gratis 3D ontwerp met kostenbegroting aanvragen

Op alle pagina’s op onze site vind je rechts bovenin een oranje knop “gratis 3D ontwerp met kostenbegroting”. Als je daar op klikt dan verschijnt er een pop-up scherm met vragen over de ruimte waar de keuken moet komen, hoe je keuken er uit moet komen te zien en welke apparatuur je er in wilt. Het lijken heel wat vragen maar om een goed ontwerp te kunnen maken hebben we nu eenmaal een aantal basis gegevens nodig. Het handigst is het als de een schets maakt van je keuken met de maten en hoe je de keuken wilt hebben. Deze schets kun je onderaan het formulier heel makkelijk uploaden. Als je foto’s hebt van de bestaande situatie dan kan je die ook uploaden en meesturen. Dat helpt ons om een goed beeld te krijgen voor een nieuw ontwerp.

We hebben je aanvraag ontvangen

Wanneer het formulier bij ons binnen is gaan we voor je aan de slag. Als we nog vragen hebben dan bellen of mailen we je en als alles duidelijk is maken we een 3D ontwerp voor de door jou beoogde keuken met daarbij een kostenbegroting. Dit mailen we naar je toe en je kunt thuis op je gemak het ontwerp bekijken. Natuurlijk hopen we dat het ontwerp aan je verwachtingen voldoet maar als je het toch nog even anders zou willen, dan is dat geen enkel probleem. We passen het ontwerp net zolang aan tot dat jíj er tevreden over bent.

De bestel procedure

Wanneer het ontwerp helemaal naar je wensen is zetten we deze om in een orderbevestiging. Deze controleer je goed, je tekent voor akkoord en mailt dit terug naar ons.
Een aanbetaling is bij ons helemaal niet nodig. We hebben vertrouwen in jou, net zoals jij dat in ons hebt.
Als we de getekende bevestiging van je hebben ontvangen nemen we de keuken voor je in bestelling.
Ongeveer 1 week voordat we de keuken verwachten sturen we je de factuur. Wanneer we de betaling hebben ontvangen word je door onze transporteur gebeld om een afspraak te maken voor de levering.

De montage

En dan moet de keuken geplaatst worden. Een secure klus om tot een mooi eindresultaat te komen. Met 2 rechterhanden kun je het wellicht prima zelf doen. In de regio Utrecht monteren wij zelf. Ook eventueel meerwerk zoals het verleggen van leidingen, stucen en tegelwerk verzorgen we graag voor je. De keuken wordt dan “kookklaar” opgeleverd, d.w.z. kasten geïnstalleerd, blad, kookplaat, spoelbak en kraan gemonteerd en de apparatuur geplaatst en aangesloten. Dit is inclusief aansluitmateriaal. Tot slot wordt de keuken netjes afgekit.

Je nieuwe keuken is gebruiksklaar!

Gefeliciteerd met je nieuwe keuken! We hopen dat je er heel veel plezier van hebt.

Ben je tevreden? Dan stellen we het enorm op prijs als je je ervaringen met anderen wilt delen door iets te schrijven op onze site.
Ook foto’s van je nieuwe keuken zijn van harte welkom.