Veel gestelde vragen

Een keuken koop je niet elke dag.
Voordat je de juiste keuze kan maken, heb je veel vragen. OnlineKeukens helpt je daar graag bij. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan even contact met ons op.
Wij beantwoorden graag al je vragen!

Bezorging

Is het maken van een ontwerp met kostenbegroting vrijblijvend?

Ja, dat is altijd vrijblijvend, dat hoort gewoon bij ons werk.

Neem dus gerust contact met ons op en laat ons voor je aan de slag gaan.

OnlineKeukens maakt graag een gratis 3D ontwerp voor jou.

Kan ik wijzigingen aanbrengen?

Je kunt altijd kiezen voor andere apparatuur, een ander werkblad, een andere frontkleur, andere grepen of een andere maatvoering.

Bij OnlineKeukens kan je de keuken altijd naar eigen wens aanpassen.
We zeggen niet voor niets…”volgens jóuw wensen”.
Je geeft ons de keukenmaten op en waar deuren en ramen geplaatst zijn en welke apparaten je in de keuken wenst.
Een foto van de bestaande situatie helpt ook altijd voor een goed advies.
Op basis daarvan maken wij een 3D ontwerp met kostenbegroting voor je.
Wil je dan toch nog iets gewijzigd hebben, dan is dat geen enkel probleem.

Ik heb een keuken nodig zonder apparaten, kan dat?

Jazeker, bij ons kan je ook een keuken bestellen zonder apparaten. Belangrijk is wel dat je ons goed informeert over het merk en de typenummers van de apparaten die er in komen, zodat we de kasten aan kunnen passen aan je apparatuur.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Op de keukenmeubelen krijg je 5 jaar fabrieksgarantie. Op de apparaten zit 2 jaar garantie, maar als je minimaal 4 apparaten van onze huisselectie de luxe koopt dan krijg ook hier maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op. De apparatuur hoeft niet, zoals bij veel merken gebruikelijk is, geregistreerd te worden. We begrijpen dat je in de drukte van alle dag dit vergeet en vinden het onterecht dat daardoor de extra garantie vervalt. De factuur is dan ook het officiële garantiebewijs.

Hoe snel kan mijn nieuwe keuken geleverd worden?

Als we de orderbevestiging getekend voor akkoord van je hebben ontvangen nemen we de keuken voor je in bestelling vanaf dat moment duurt het nog maar 20 werkbare dagen (slechts 4 weken) voordat de keuken bij je geleverd wordt.

Betaling

Moet ik een aanbetaling doen ?

Bij OnlineKeukens vragen wij géén aanbetaling. Wij hebben vertrouwen in je, net zoals jij vertrouwen in ons hebt. Belangrijk om verder te weten is dat je kunt pinnen op het moment van leveren (bij de chauffeur). Of voor de levering per bank over kunt schrijven.

Hoe zit het met de bezorgkosten?

Wanneer we een prijs opgeven dan is dat altijd “all-in”, dus ook inclusief de bezorgkosten tot de begane grond. Wanneer er op een verdieping bezorgd moet worden geldt een kleine toeslag.

Hoe gaat het met de bezorging?

Als alle keukencomponenten binnen zijn wordt je door onze transporteur gebeld om een afspraak te maken voor de levering van je nieuwe keuken. Op www.bezorgtijden.nl kunt je zien op welke tijd je keuken aangeleverd wordt. Bovendien belt de chauffeur je een half uur voor dat hij bij je is ook nog op.

Monteren jullie de keuken ook?

Dat doen wij niet zelf maar wij werken samen met een landelijk opererend bedrijf met een eigen montageteam. Zij zorgen ervoor dat je keuken professioneel wordt gemonteerd en kook klaar wordt opgeleverd. Het is natuurlijk ook mogelijk je keuken zelf te monteren. Dit is zeker een optie, omdat alle kasten reeds vanuit de fabriek voor gemonteerd zijn, geen gedoe dus met bouwpakketten. Een montage handleiding vind je op de website.

Waarom is OnlineKeukens zo goedkoop in vergelijking met andere aanbieders?

Online keukens heeft geen showroom maar je hebt wel de gelegenheid om de kwaliteit van je nieuwe keuken te beoordelen. Fronten, werkbladen en grepen en de kwaliteit van het hang- en sluitwerk kun je op ons kantoor in Maarssen bekijken. Wij hebben dus geen dure huisvestingskosten en dat zie je terug in de prijs. In tegenstelling tot veel van onze collega keukenhandelaren geven wij geen korting. Onderhandelen is bij ons dan ook niet nodig want je krijgt bij ons direct de allerlaagste prijs.

OnlineKeukens heeft de absolute wil om iedereen de mooiste keuken voor de allerlaagste prijs te bieden.

Aan wie levert OnlineKeukens?

Het grootste deel van onze relaties zit in de zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Tot onze klanten behoren o.a. vastgoed-ontwikkelaars in nieuwbouw, renovatieprojecten en recreatiewoningen. Maar ook particulieren zijn van harte welkom.