Referenties

 • Levering
 • Communicatie
 • Aftersales

Samenvatting

Gemiddelde beoordeling

5.0
Reacties Waardering 5 (4 reviews)

4 Comments

 1. Olsman schreef:

  Perfecte Service

  Via internet in contact gekomen met online keukens.
  We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Zeer correcte en vriendelijke service,snelle levering,perfecte kwaliteit keuken! Kan het iedereen aanraden!!! 👍👍👍

 2. Lily schreef:

  gewoon geweldig

  Na lang zoeken in keukenzaken waar ze me van alles wilden verkopen wat ik niet nodig heb, toch maar eens online verder gezocht . Kwam toen online keukens tegen en heb me hier verder in verdiept. Zeer mooie keukens voor een nette prijs en naar wens te ontwerpen.
  Een keuze gemaakt met wat aanpassingen en de keuken besteld.
  Deze werd netjes na 5 weken geleverd wat zeer snel is en hij ziet er prachtig uit’
  Het enige minpuntje was dat er van inventum op de pakbon een 7 delig pannenset stond dus na iedere doos uit te pakken was er geen pannenset aanwezig’.
  Maar dat is geen minpunt voor onlinekeukens want deze firma is werkelijk aan te bevelen.

 3. Team OnlineKeukens schreef:

  Hallo Lily,

  Dank voor je mooie recensie. Dat minpuntje steekt ons toch een beetje en we gaan dit alsnog voor je regelen.
  Er komt binnenkort een Inventum pannenset naar je toe !!

 4. Duangjans Patjayang schreef:

  Blij verrast, TOP!

  Dit had ik niet verwacht. Online een keuken bestellen dat kan toch niet dacht ik. Maar na mijn aanvraag werd ik prompt gebeld door Ruud
  met aanvullende vragen en tips, waarna ik binnen een dag een 3D ontwerp ontving met bijbehorende offerte, waar alle onderdelen en apparaten tot in detail waren vermeld en was ik ten tweede maal blij verrast. Toen ik vroeg of ik meer info kon bekijken, kreeg ik de webadressen van de keuken, bladen en apparatenmerken opgestuurd, ook kon ik op de website van Ruud z’n keukenwinkel een virtuele tour door de showroom maken. Zo heb ik een goed beeld gekregen van onze keuze en de andere mogelijkheden. Zo duidelijk dat we niet eens meer naar zijn showroom zijn geweest en de keuken hebben besteld. Want niet alleen het ontwerp maakte ons blij maar de prijs was ook aanzienlijk lager dan bij de 7 winkels waar we zijn wezen shoppen. Nu is 4 weken later de keuken keurig aangeleverd, netjes vooraf geïnformeerd door het bedrijf dat de keukens bezorgt, op welke tijd ze zouden komen. En door 2 keurige mannen uitgesorteerd in de keuken gezet, zodat onze installateur direct aan de slag kon.
  Hij is top. Bedankt Ruud we gaan je aan iedereen aanbevelen.

Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending